För de yngre

Sport för barn och unga

Birka Barnklubb

Välkommen till Birka Barnklubb, en plats för kreativitet och glädje där barn och deras familjer samlas för roliga aktiviteter och gemenskap. Med en blandning av pyssel, filmvisning genom Birka Filmklubb Mini och lekfulla stunder kommer Birka Barnklubb att vara en favoritdestination för barn i alla åldrar.

Detaljer om evenemanget:

Namn: Birka Barnklubb

Plats: Birkagårdens Folkets Hus

Datum och tid: Varannan fredag (udda veckor)

Tidpunkt: Kl. 15.30 till 17.00

Vad du behöver veta: Birka Barnklubb äger rum varannan fredag under udda veckor och erbjuder en mångfald av roliga och kreativa aktiviteter för barn och deras familjer. Evenemanget inkluderar pysselaktiviteter där barnen får utforska sin kreativa sida och skapa egna konstverk. Birka Filmklubb Mini kommer att visa barnvänliga filmer som skapar en underhållande och mysig atmosfär. Lek och skoj kommer också att finnas med i programmet för att skapa en interaktiv och rolig upplevelse för barnen.

Viktig information: Barn under 10 år ombeds att delta tillsammans med en vuxen för att främja en trygg och stöttande miljö. Se till att anlända i tid för att inte missa några av de roliga aktiviteterna.

Vi ser fram emot att välkomna barn och familjer till Birka Barnklubb, där skratt, kreativitet och gemenskap står i fokus. Var med oss varannan fredag för en fantastisk tid tillsammans!

Med stöd av NBV, Jönköpings Kommun och Vätterhem.

Öster Aktiv – Gemenskap och Ungdomsinitiativ

Välkommen till Öster Aktiv, där ungdomsrådet engagerar sig i att samordna och skapa evenemang för området. Genom att både samarrangera och skapa egna initiativ strävar Öster Aktiv efter att bygga en starkare gemenskap och erbjuda spännande upplevelser för unga i området. Följ oster_aktiv på Instagram för uppdateringar och detaljer om kommande evenemang. Evenemangen kan vara både samarrangerade och egna initiativ från ungdomsrådet och syftar till att skapa en inkluderande och rolig gemenskap. Uppmuntra ungdomar att delta och vara en del av skapandet av evenemangen genom att dela idéer och engagera sig.

Namn: Öster Aktiv

Ungdomsrådets Instagram: oster_aktiv

Viktig information: Se Öster Aktivs Instagram för specifik information om varje evenemang, inklusive plats och tid. Delta, engagera dig och sprid ordet för att stärka gemenskapen och göra varje arrangemang minnesvärt. Vi ser fram emot att ha dig med på Öster Aktivs evenemang och skapa en ungdomsdriven gemenskap som trivs och växer tillsammans. Följ med på resan genom att följa oster_aktiv och vara en del av det spännande ungdomslivet i området!

Reportage:

https://www.jnytt.se/2023-06-17/pa-osterangen-hjalper-unga-andra-unga-ingen-behover-vara-ensam

Ett samarbete med Jönköpings Kommun.

Vet du vad det näst bästa är med att ha bioutrustning? Jo att man kan spela TV-spels turneringar på storskärm såklart! För att inte missa något datum håll koll på våra sociala medier som du hittar längst ner här på sidan eller kom in och prata med oss om intresse finns så styr vi upp något ihop!

Med stöd av Jönköpings Kommun och Vätterhem.